Hydrafacial-Υδροδερμοαπόξεση

H Δερμοαπόξεση Aquaglo είναι μια μη επεμβατική, πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού του προσώπου, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Δερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του Χημικού Peeling, της Eξαγωγής του Σμήγματος (vortex-extraction), της Ενυδάτωσης και της Αντιοξειδωτικής Προστασίας.

Η εναλλακτική ονομασία της θεραπείας είναι «Δερμοαπόξεση με διαμάντι» και στη σύγχρονη ιατρική πραγματοποιείται μέσα από την αξιοποίηση της δράσης που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, τα πεπτίδια, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ.

Στο ΟPSI DERMA CLINIC,το επιστημονικο  προσωπικό του εξασφαλίζουν μέσα από τη συγκεκριμένη θεραπεία μια βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται η βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, καθαρίζονται οι φραγμένοι πόροι και επαναφέρεται η ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα.

Δημοσιευμένες κλινικές μελέτες από κορυφαίους γιατρούς των ΗΠΑ έχουν δείξει ότι το Aquaglo αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος. Μέσα από το σύστημα 4 in 1 Vortex Technology, εξασφαλίζει καθαρισμό, απολέπιση, διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση, καθώς και εξάλειψη των ρυτίδων.

To Aquaglo είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, παρέχοντας μη επεμβατική θεραπεία και ένα προσωρινό άνοιγμα των πόρων, μαζί με τον κατάλληλο συνδυασμό των serum που διαθέτει. Χρησιμοποιώντας το πιο εξελιγμένο τεχνικά μη αφαιρετικό και χωρίς λέιζερ σύστημα στον κλάδο της σύγχρονης Δερματολογίας, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν, χαρίζοντας στο δέρμα υγεία και λάμψη.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Η Δερμοαπόξεση Aquaglo απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ νεαρά άτομα (π.χ. εφήβους), εφόσον ο γιατρός κρίνει ότι είναι απαραίτητη για ένα συγκεκριμένο δέρμα. Πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

Σε μη επιστημονικούς κύκλους, η Δερμοαπόξεση Aquaglo αποκαλείται και Red Carpet Treatment, καθώς πρόκειται για τη θεραπεία που προτιμούν οι stars του Hollywood λίγο πριν βγουν στον κόκκινο χαλί! Το γεγονός ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί την τελευταία στιγμή χωρίς να απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, ωθεί πολλούς celebrities στο να την προτιμούν λίγο πριν από μια σημαντική εμφάνιση, υποβάλλοντας το πρόσωπό τους σε μια αναζωογονητική και ευχάριστη διαδικασία καθαρισμού που χαρίζει στο δέρμα βαθιά λάμψη και ενυδάτωση.

Στο OPSI DERMA CLINIC, η θεραπεία πραγματοποιείται από έμπειρους ιατρούς και ένα επιστημονικό προσωπικό πρόθυμο να λύσει κάθε μικρή ή μεγάλη απορία των ενδιαφερόμενων. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με ιατρικό εξοπλισμό που καλύπτει όλες τις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής δερματολογίας, οι παρεχόμενες υπηρεσίες μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτές αντίστοιχων δερματολογικών κέντρων του εξωτερικού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η θεραπεία Aquaglo μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες (π.χ. Botox, Υαλουρονικό, Μεσοθεραπεία κ.ά.), ή να προηγηθεί αυτών.

 

Πώς γίνεται;

Η διαδικασία της θεραπείας Δερμοαπόξεση Aquaglo διαρκεί μόλις 25-30 λεπτά, προσφέροντας εμφανή αποτελέσματα, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Ενδεικτικές της ουσιαστικής αλλαγής που προσφέρει στο δέρμα είναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα σημείο του προσώπου όπως τα ζυγωματικά, το μέτωπο ή η περιοχή γύρω από τη μύτη, πριν και μετά τη επέμβαση.

 

Η θεραπεία διαχωρίζεται σε τέσσερα βασικά στάδια:

1ο στάδιο – Δερμοαπόξεση
Κατά το στάδιο αυτό, αρχικά πραγματοποιείται ένας επιφανειακός καθαρισμός. Στη συνέχεια απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία της για τα επόμενα στάδια.
2ο στάδιο – Χημικό peeling
Στην επιδερμίδα εγχέεται ένα μείγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος, που έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να εξομαλύνει την επιδερμίδα, καθώς και να απομακρύνει τους ρύπους και τα κατάλοιπα από τους πόρους.
3ο στάδιο – Εξαγωγή σμήγματος
Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού. Οι κεφαλές αυτές εφαρμόζουν αρνητική πίεση και ταυτόχρονα με την έγχυση νερού καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους πόρους καθώς και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.
4ο στάδιο – Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία
Με την επιδερμίδα έτοιμη πλέον εγχέεται ένα serum, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, το οποίο θα προσφέρει τόσο βαθιά ενυδάτωση, όσο και αντιοξειδωτική προστασία.

 

Ποια είναι τα οφέλη;

Η Δερμοαπόξεση Aquaglo έχει ουσιαστικά και εμφανή πλεονεκτήματα για το δέρμα του προσώπου μας, τα οποία εμφανίζονται άμεσα και χωρίς την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Tα πιο βασικά από αυτά είναι:

  • Απολέπιση
  • Βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, με άμεσα αποτελέσματα.
  • Ελαστικότητητα του δέρματος
  • Βελτίωση του χρώματος του δέρματος και αύξηση της ροής αίματος προς την επιφάνειά του.
  • Απόκρυψη των έντονων ρυτίδων χωρίς να απαιτείται επέμβαση.
  • Διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας όπως σπυράκια, μαύρα στίγματα, σημάδια κ.ά.

Στους κόλπους της OPSI DERMA CLINIC, η Δερμοαπόξεση Aquaglo είναι μία από τις πιο «περιζήτητες» θεραπείες, συνδέοντας την υγεία του προσώπου με τη λάμψη και την ομορφιά. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ενδιαφερόμενους, αλλά και τη σωστή επιστημονική κατάρτιση, επιτυγχάνεται μια απόλυτα θετική και άμεση θεραπευτική εμπειρία, η καλύτερη διαφήμιση της οποίας είναι τα ορατά της αποτελέσματα στα πρόσωπα των ευχαριστημένων επισκεπτών.