To 3D FACE LIFT είναι μια σύγχρονη, επαναστατική μέθοδος lifting προσώπου και λαιμού για σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών του δέρματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις.

Πρόκειται για την πιο εύκολη και εξελιγμένη μη επεμβατική θεραπεία lifting, ιδανική για άντρες και γυναίκες 30 ετών και άνω που επιθυμούν να δουν άμεσα αποτελέσματα, με ανώδυνο και ευχάριστο τρόπο.

Στον σύγχρονο κόσμο, ένα όμορφο και με υγιή επιδερμίδα πρόσωπο είναι ένδειξη όχι μόνο νεανικότητας αλλά και ισορροπημένης ζωής. Στο βαθμό που η φυσική φθορά του χρόνου στέκεται εμπόδιο στην εικόνα που έχουμε ονειρευτεί για τον εαυτό μας, η βοήθεια της τεχνολογίας και της επιστήμης μπορούν να εξασφαλίσουν θαυμαστά αποτελέσματα, εύκολα, αναίμακτα και με διάρκεια.  Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από τις ραδιοσυχνότητες RF, ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος, με αποτέλεσμα το τέντωμα, τη σύσφιξη και το σβήσιμο των έντονων ρυτίδων. Έτσι, η εικόνα και η δομή της επιδερμίδας του προσώπου μας αλλάζει, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα μας.

Το ιατρειο μας εφαρμόζει τη μέθοδο του 3D FACE LIFT με εκατοντάδες ευχαριστημένους επισκέπτες που αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τα υψηλά επίπεδα επιτυχίας και αισθητικής τελειότητας που είναι σε θέση να παρέχει το συγκεκριμένο κέντρο.

 

Πώς γίνεται;

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, το 3D FACE LIFT είναι η πιο εύκολη και εξελιγμένη μη επεμβατική θεραπεία για τη σύσφιξη και τη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Οι ραδιοσυχνότητες RF που «επιστρατεύονται» για την εκτέλεση της θεραπείας, φτάνουν κάτω από την επιδερμίδα του δέρματος, καθυστερώντας την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα.

Έτσι, οι ιστοί του προσώπου τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό lifting, χωρίς τη χρήση νυστεριού ή ενέσεων.

 

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και η παραγωγή κολλαγόνου ελαττώνεται. Έτσι, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται οι πρώτες ρυτίδες.

Το 3D FACE LIFT απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες από 30 ετών και πάνω που επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη του προσώπου τους, να αναζωογονήσουν το δέρμα τους και να επιβραδύνουν τη γήρανση. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η θεραπεία δεν απευθύνεται μόνο σε μεγάλες ηλικίες, αλλά και σε ανθρώπους 30 έως 40 ετών που θέλουν να καθυστερήσουν την εμφάνιση της γήρανσης και να διατηρήσουν ένα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο.

 

Πόσο διαρκούν οι συνεδρίες και πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Στο Opsi Derma Clinic, η διάρκεια της κάθε συνεδρίας 3D FACE LIFT υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής και κυμαίνεται μεταξύ 30 και 45 λεπτών.

Η θεραπεία εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα, για 8-10 εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και της σύσφιξης του δέρματος συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας.

 

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα του 3D FACE LIFT είναι αισθητά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αμέσως μετά τη θεραπεία.

Τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά είναι:

  • Face lifting
  • Επιδερμική Σύσφιξη
  • Aνάπλαση και αναδόμηση του δέρματος.
  • Λάμψη της επιδερμίδας.
  • Ανύψωση των βλεφάρων.
  • Εξάλειψη ρυτίδων
  • Εξάλειψη ουλών ακμής ή άλλων σημαδιών που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπο
  • Κυτταρική ανανέωση
  • Στοχευμένη καταστροφή λιποκυττάρων
  • Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας

Τα παραπάνω αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά αμέσως μετά τη θεραπεία και εμφανίζονται στην πληρότητά τους εντός ολίγων ημερών.

 

Yπάρχει πόνος;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη, παρέχοντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ. Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών, πιθανόν να υπάρχει μια ελαφριά αίσθηση τεντώματος της περιοχής (χωρίς πόνο), η οποία βελτιώνεται σταδιακά για τις ερχόμενες 12 εβδομάδες.

 

Υπάρχουν επιπλοκές;

Η θεραπεία δεν αφήνει κανένα σημάδι μετά την εφαρμογή της το οποίο μπορεί να προδώσει ότι διεξήχθη, ενώ μπορεί να επαναληφθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς επιπλοκές.