RF Σώματος

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν την πιο εξελιγμένη και ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία για σύσφιξη, μείωση της κυτταρίτιδας, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και επίπονες ενέσεις. Η θεραπεία με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεση, γρήγορη, παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως κάποιες άλλες laser θεραπείες. Στην ουσία πρόκειται για μία ειδική θεραπεία, μέσω της οποίας διοχετεύεται θερμότητα κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι τον λιπώδη ιστό, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του δέρματος και βοηθώντας στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, στη σύσφιξη, την τόνωση και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μία ιδιαίτερη ευχάριστη αίσθηση στο σώμα.

Πιο συγκεκριμένα, το RF σώματος ενδείκνυται για:

Λιποαναρρoφηση χωρις νυστερι 100%
Οριστικη καταστροφη λιποκυτταρων 100%
Συσφιξη επιδερμιδας 100%
Face & Body lifting 100%
Εξαφανιση ουλων ακμης 100%
Οριστικη εξαλειψη κυτταριτιδας 100%
Βελτιωση λεμφικης κυκλοφοριας 100%
Εξαλειψη ρυτιδων 100%
Συνολικη κυτταρικη ανανεωση 100%

Ραδιοσυχνότητες RF: Πώς λειτουργούν

Οι ραδιοσυχνότητες RF σμιλεύουν ξανά το χαλαρωμένο ή ζαρωμένο δέρμα, σε κάθε σημείο του σώματος. Επιλέγοντας αυτή τη θεραπεία, κάποιος απολαμβάνει θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα του, αποκτώντας επίπεδο στομάχι, πιο λεπτά και σφιχτά άκρα, γλουτούς χωρίς ψωμάκια, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.
Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς προκαλεί τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα διεγείρει  τους ινοβλάστες,  οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα μέσα σε 2-3 μήνες το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

Με την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων RF, βελτιώνεται γενικότερα η ποιότητα του δέρματος και όλο το σώμα φαίνεται πολύ πιο νεανικό και υγιές. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις επιμέρους περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα. Για παράδειγμα, στην κοιλιά, όπου βελτιώνει αισθητά την ποιότητα του δέρματος και βοηθάει στη σύσφιξη και την  απώλεια πόντων, στις «λαβές της αγάπης» στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στους γλουτούς, στα γόνατα, στα μπράτσα και γενικά σε όλες τις προβληματικές περιοχές, όπου συνήθως εμφανίζονται η χαλάρωση, το λίπος και η κυτταρίτιδα.

Στην Opsi Derma Clinic, διαθέτουμε ένα μηχάνημα RF τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο εξασφαλίζει το μοναδικό πλεονέκτημα δύο ειδών ραδιοσυχνοτήτων RF, τις μονοπολικές και τις διπολικές.

  • Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται πιο επιφανειακά για να θερμάνουν τους ιστούς του προσώπου (π.χ. γύρω από τα μάτια ή στην περιοχή του λαιμού).
  • Στις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες η θερμότητα, μέσω της ειδικής κεφαλής, μεταφέρεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

 

Σε ποιους απευθύνεται το RF;

Η μέθοδος ραδιοσυχνοτήτων RF απευθύνεται σε ενήλικες άντρες και γυναίκες (συνήθως άνω των 30) οι οποίοι βιάζονται να δουν άμεσα βελτίωση στο σώμα τους.  Το RF καταφέρνει χωρίς νυστέρι να τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα, να εξαλείφει τις ραβδώσεις του σώματος και να εξασφαλίζει τεράστια βελτίωση στις ρυτίδες του προσώπου. Επιπλέον, το RF απευθύνεται σε όσους έχουν πρόβλημα τοπικού πάχους (κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα) και σύμφωνα με έγκριτες μελέτες, η σύσφιξη που προσφέρει είναι τόσο άμεση και θεαματική, όσο καμίας μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει.

 

Διάρκεια συνεδρίας RF

Ο πελάτης συμβουλεύεται την ιατρό και αποφασίζει ανάλογα το πρόβλημά του.

Στην Opsi Derma Clinic, η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1-2 φορές την εβδομάδα και η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα σε ακραίες περιπτώσεις, ενώ κάθε συνεδρία RF διαρκεί από 20 έως 40 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής υπό θεραπεία και τον αριθμό των «περασμάτων» που χρειάζονται, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σώματος.

Κάθε συνεδρία RF προσφέρει μία καθόλα ευχάριστη εμπειρία στον πελάτη, θυμίζοντας πολύ έντονα ζεστό μασάζ. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, ήδη από την πρώτη θεραπεία και μέχρι την ολοκλήρωση των συνεδριών έχουν φτάσει στο βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα.

 

Σε τι υπερέχει το RF σε σχέση με τα κλασικά μηχανήματα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας;

Το RF μπορεί να διεισδύσει ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές (όπως τα γόνατα και τα μπράτσα) στις οποίες τα άλλα μηχανήματα δεν καταφέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ιδιαίτερη δυσκολία των περιοχών αυτών έγκειται στο γεγονός ότι εκεί απαιτείται ταυτόχρονη αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη δέρματος, κάτι που κάνει το εγχείρημα αρκετά πιο δύσκολο.