Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;


Στην ιατρική αισθητική η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η απόλυτη θεραπεία!Ειναι η θεραπεία που χρειάζονται όλοι και ταιριάζει σε όλους.Αυτό γιατί ανάλογα με τις ανάγκες της καθε επιδερμίδας ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει και το αντίστοιχο meso-cocktail.
Αν για παράδειγμα έχουμε ένα ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα θα δουλέψουμε με ένα μείγμα ενυδατικών στοιχείων και βιταμινών.
Αν πάλι έχουμε ένα δέρμα με διχρωμίες θα γίνει έγχυση λευκαντικών στοιχείων ώστε να πετύχουμε την λεύκανση του προσώπου και την εξάλειψη των συνεπειών της φωτογήρανσης.
Η μεσοθεραπεία λοιπόν ενεσιμη η μη μπορεί να μας προσφέρει πολλά!Με τα υλικά που έχουν πλέον στην φαρέτρα τους οι ειδικοί καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες αν όχι όλες. Ενδεικτικά αναφέρω σύσφιξη,ανάπλαση,ενυδάτωση,λάμψη,λειανση ρυτίδων,καταπολέμηση μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών και πολλές άλλες.
Στα συν της μεσοθεραπείας να προσθέσουμε ότι αν έχει γίνει ενεσιμη δεν υπάρχει κανένα στάδιο αποθεραπείας.Φευγοντας από την κλινική μας θα μπορείτε να πάτε στη δουλειά σας,στο γυμναστήριο και γενικά δεν θα σας αποκλείσει από καμιά σας δραστηριότητα.
Στην περίπτωση που τα συστατικά διαχύθηκαν στην επιδερμίδα με την τεχνική του Dermapen θα έχετε μία ελαφριά ερυθρότητα για μια ώρα περίπου.
Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας αρχίζουν να γίνονται ορατά σε τρεις με τέσσερις ημέρες μετά την εφαρμογή Και θα διαρκέσουν για αρκετό καιρό!
Ποιο είναι το κόστος της μεσοθεραπείας;
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι το κόστος ποικίλει ανάλογα την ηλικία το φύλο τις αναγκες και πολλά αλλά.Το σίγουρο είναι ότι επιλεγοντας να κάνετε μεσοθεραπεία προσώπου τα αποτέλεσματα της θα σας ανταμείψουν άμεσα και στο έπακρο!
Αν μας ρωτήσετε λοιπόν ποια είναι η καλύτερη μεσοθεραπεία προσώπου θα σας απαντήσουμε ότι είναι εκείνη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!Σας προτείνουμε λοιπόν να επισκεφθείτε τη κλινική μας την Opsi Derma Clinic για μία εκτίμηση των αναγκών σας,να συζητήσετε με το επιστημονικό μας προσωπικό και να οργανώσετε την στρατηγική για την καταπολέμηση και την εξάλειψη τους!!!
Σας περιμένουμε!!!!
CEO
Ntasi Maria

Leave a Comment