Ποια είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος laser αποτριχωσης;

Ποια είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος laser αποτριχωσης;


Μα φυσικά το laser Alexandrite!!!
Η αποτριχωση με laser Alexandrite δινει τελος στην ανεπιθυμητη τριχοφυια με τροπο γρηγορο και ασφαλη.Απαιτει τον ελαχιστο αριθμο συνεδριων και επιτυγχανει μειωση της τριχοφυιας εως και 50% απο την τριτη κιολας συνεδρια.
  Σε ποιες περιοχες εφαρμοζεται
Το laser Alexandrite εφαρμοζεται οπουδηποτε υπαρχει ανεπιθυμητη τριχοφυια οπως στο προσωπο(ανω χειλος,πηγουνι,παρειες) αλλα και στο σωμα(μασχαλες,μπικινι,ποδια,κοιλια μεση,χερια)
  Ποσες συνεδριες Laser χρειαζονται;
Το laser επιδρα μονο σε τριχοφορους θυλακες που βρισκονται στο αναγεννητικο σταδιο ζωης της τριχας και για το λογο αυτο οι συνεδριες πρεπει να επαναλαμβανονται καθε 30-35 ημερες.Συνηθως 8-12 συνεδριες ειναι αρκετες για την εξαλειψη της ανεπιθυμητης τριχοφυιας.
  Ποσο ασφαλης ειναι η αποτριχωση με Laser Alexandrite?
Ειναι μια επιστημονικα απολυτα ασφαλης μεθοδος η οποια εκτελειται μονο σε ιατρικους χωρους.Θεωρειται απολυτα ασφαλης και για τις ευαισθητες περιοχες οπως το μπικινι και οι μασχαλες καθως ολη η ενεργεια του laser διοχετευεται επιλεκτικα  και μονο στο θυλακα της τριχας και δεν επηρεαζει το δερμα,εσωτερικα οργανα και τους λεμφαδενες της περιοχης.
Αποτριχωση με Laser Alexandrite και εγκυμοσυνη:
Με βαση τις επιστημονικες ερευνες δεν αποδεικνυεται οτι υπαρχει κινδυνος απο την εφαρμογη του laser.Καλο ειναι πριν την εναρξη της θεραπειας  να συμβουλευτειτε το γυναικολογο σας.
Laser Alexandrite για Ανδρες
Ολο και περισσοτεροι ανδρες θελουν να απομακρυνουν την ανεπιθυμητη τριχοφυια απο διαφορα σημεια του σωματος αλλα και του προσωπου,.τετοιες περιοχες ειναι η πλατη ,το στηθος τα ποδια ,τα χερια αλλα και οι περιοχες των ζυγωματικων κ.α  Απο τις πρωτες 3 συνεδριες παρατηρειται σοβαρη μειωση της τριχοφυιας.Ο μεσος ορος των συνεδριων που απαιτουνται για τους ανδρες ειναι 10-12 με μεσοδιαστηματα 30-40 ημερων.
Ntasi Maria
Medical Aesthetic

Leave a Comment