Πώς να χάσετε Λίπος από την Κοιλιά και τα Πόδια

Πώς να χάσετε Λίπος από την Κοιλιά και τα Πόδια


Το περιττό λίπος από την κοιλιά και τα πόδια μπορεί να αποβεί αρκετά ενοχλητικό, καθώς επιμένει, και  η διαδικασία ώστε να το χάσετε είναι αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα. Όλοι θέλουμε μια τέλεια σιλουέτα, αλλά για να την αποκτήσουμε και -κυρίως- για να τη διατηρήσουμε, πρέπει να θέσουμε ορισμένους στόχους και να τους ακολουθήσουμε πιστά.

Αν, λοιπόν, έχετε δοκιμάσει πολλούς τρόπους για να χάσετε το λίπος από την κοιλιά και τα πόδια, χωρίς όμως κάποια ιδιαίτερη επιτυχία, τότε έχουμε να σάς προτείνουμε κάποιες δοκιμασμένες λύσεις για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Διατροφή κατά του λίπους

Αρχικά, τα πάντα ξεκινούν από την καλή διάθεση για αλλαγή του τρόπου ζωής σας και η καλή διάθεση πηγάζει από τη σωστή διατροφή. Φροντίστε να εντάξετε φρούτα και λαχανικά στην καθημερινή διατροφή σας, και σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την κατανάλωση ζάχαρης, αλλά και επεξεργασμένων τροφών, όπως επίσης και το αλάτι, καθώς οδηγεί στην κατακράτηση υγρών, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται σε λίπος.

Το κοιλιακό λίπος και η κυτταρίτιδα οφείλονται εν πολλοίς στη διατροφή που επιλέγουμε, οπότε προτιμώντας μια υγιεινή διατροφή, τριών-τεσσάρων γευμάτων την ημέρα, σε βάθος χρόνου και με συνέπεια, θα δείτε και τα ψωμάκια να υποχωρούν.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως κανένα τρόφιμο από μόνο του δε θα καταπολεμήσει άμεσα το τοπικό λίπος στην κοιλιά και τα πόδια. Πολύ απλά, επιλέγοντας μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, κάνετε την αρχή, με απώτερο σκοπό να οικοδομήσετε έναν ολόκληρο και πιο ενεργό τρόπο ζωής που θα οδηγήσει στην απαλλαγή από ψωμάκια και κυτταρίτιδα.

Πείτε αντίο στο λίπος σε κοιλιά και πόδια με γυμναστική

Αφού προσαρμόσετε τη διατροφή σας στις νέες σας ανάγκες, η γυμναστική είναι το αμέσως επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε για να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα. Η αερόβια άσκηση είναι το αποτελεσματικότερο είδος εκγύμνασης για πιο άμεσα και ορατά αποτελέσματα, και αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι πως καθώς το μυϊκό σας σύστημα ενδυναμώνεται, οι τροφές που καταναλώνεται χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη του μυϊκού ιστού, και όχι του λιπώδη.

Φροντίστε, ωστόσο, να μην το παρακάνετε, ούτως ώστε το περιττό λίπος που θα χάσετε να είναι ουσιαστικό και τα αποτελέσματα της νέας σας σιλουέτας να είναι μόνιμα. Σίγουρα δε γίνεται να το χάσετε μέσα σε ένα μήνα, ενώ μπορεί να δείτε την αλλαγή αρχικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και όχι κατευθείαν στην κοιλιά ή τα πόδια. Σε κάθε περίπτωση, μην πτοείστε και συνεχίστε τη γυμναστική σας, όντας πάντοτε ενήμεροι για τις θερμιδικές σας ανάγκες με τη συνδρομή κάποιου ειδικού διατροφολόγου.

Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος με περπάτημα

Πολλές φορές η καθημερινότητα καθίσταται τόσο επιτακτική ώστε δεν είναι καθόλου εύκολο να ακολουθήσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής με συνέπεια, και έτσι καταλήγουμε στην καθιστική ζωή του γραφείου που με τη σειρά της οδηγεί στο περιττό λίπος και τα ψωμάκια σε κοιλιά και πόδια. Αν, λοιπόν, δεν προλαβαίνετε να πάτε στο γυμναστήριο, τότε προσθέστε στη ρουτίνα σας το περπάτημα. Ακόμη και μισή ώρα περπάτημα την ημέρα, αρκούν για να κάνετε το αποφασιστικό βήμα ώστε να διώξετε μια και καλή το περιττό τοπικό λίπος που σάς απασχολεί!

Εξαλείψτε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα με μεσοθεραπεία

Φυσικά, καθώς η επιστήμη εξελίσσεται διαρκώς προς όφελός μας, πλέον μπορείτε να μειώσετε το τοπικό λίπος σε κοιλιά και πόδια και να εξαλείψετε την κυτταρίτιδα μέσω της Μεσοθεραπείας Σώματος. Πρόκειται για μια άκρως ασφαλή, αποτελεσματική και ανώδυνη επιλογή για όσους/-ες επιθυμούν να αποκτήσουν, λείο, απαλό και σφριγηλό δέρμα, χωρίς να χρειαστεί να προβούν σε χειρουργικές μεθόδους.

Η Μεσοθεραπεία συντελείται με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας – χωρίς αναισθησία – εισχωρόντας μέσα στο δέρμα ουσίες με λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες, ώστε να πραγματοποιείται η λιποδιάλυση, η μείωση της κυτταρίτιδας, η μείωση του τοπικού πάχους και η σύσφιξη της περιοχής του σώματός που επιθυμούμε.

Τελειώστε με το τοπικό πάχος επιλέγοντας κρυολιπόλυση

Αν θέλετε να κάνετε λιποαναρρόφηση αλλά φοβάστε το νυστέρι, τότε η επιλογή της κρυολιπόλυσης είναι ιδανική για να αποχαιρετίσετε το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά. Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης είναι ιδανική για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, και χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα – σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή διατροφή και την άσκηση.

Η κρυολιπόλυση στην Opsi Derma Clinic είναι μια πλήρως ασφαλής, ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδος, μέσω της οποίας μπορείτε να κερδίσετε μόνιμα αποτελέσματα, δίχως την εμφάνιση επιπλοκών που παρουσιάζουν οι χειρουργικές μέθοδοι. Συγκεκριμένα, η κρυολιπόλυση αξιοποιεί θερμοκρασίες από 0 έως -4 βαθμούς Κελσίου, κρυσταλλοποιώντας τα συσσωρευμένα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια λύνονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό δια της λεμφικής οδού.

Μια απλή συνεδρία κρυολιπόλυσης διαρκεί από 35 έως 45 λεπτά, και η συχνότητα επισκέψεων που συνίσταται είναι ανά 20 με 30 ημέρες. Για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα, μπορείτε να συνδυάσετε την κρυολιπόλυση με μια σειρά από θεραπείες για την απώλεια του τοπικού πάχους, όπως η Μεσοθεραοπεία Λιπόλυσης, και το Cavitation – RF, αποχαιρετώντας έτσι μια για πάντα το τοπικό πάχος.

Η Opsi Derma Clinic διαθέτει το έμπειρο προσωπικό ώστε να σάς εξασφαλίσει την ιδανική για εσάς σιλουέτα, χωρίς περιττό λίπος, οπότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη θεραπεία της αρεσκείας σας και να κανονίσετε το ραντεβού σας!